Chris Knipp Writing: Movies, Politics, Art


Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 02, 2011 11:46 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Mar 08, 2003 1:50 pm
Posts: 3378
Location: California/NYC
Image

PRESS SCREENING SCHEDULE Sept. 16-Oct. 14, 2011


Friday September 2, 2011

All screenings and press conferences will take place in the Walter Reade Theater, (165 West 65th Street) unless otherwise noted. (I will bed attending these and reporting on and reviewing the main slate selections, which I listed earlier on this site here.)

Wednesday September 14th Noon-5pm -- credential pick-up

MONDAY SEPT 12-THURSDAY SEPT 15
NO PRESS & INDUSTRY SCREENINGS


FRIDAY SEPT 16

10AM-11:13AM THE WOMAN WITH RED HAIR (73 min) (Nikkatsu Centennial)
11:45AM – 12:50PM INTIMIDATION (65 min) (Nikkatsu Centennial)
1:30PM – 3:30PM MUD AND SOLDIERS (120 min) (Nikkatsu Centennial)

MONDAY SEPT 19

10AM-11:53AM THE LONELIEST PLANET (113 min) *Press conference to follow
1:00PM- 1:48PM YOU ARE NOT I (48 min)

TUESDAY SEPT 20

10AM-11:43AM LE HAVRE (103 min)
12:15PM – 1:48PM WE CAN’T GO HOME AGAIN (93 min)
2:30PM- 4:10PM CORPO CELESTE (100 min)

WEDNESDAY SEPT 21
10AM-1:43PM GEORGE HARRISON: LIVING IN THE MATERIAL WORLD (208 min)
*Intermission for 15 minutes
2:15PM- 3:43PM MUSIC ACCORDING TO TOM JOBIM (88 min)

THURSDAY SEPT 22

10AM-12:15PM MELANCHOLIA (135 min)
1:00PM-2:22PM PATIENCE (82 min)
3:15PM- 4:45PM TAHRIR (90 min)

FRIDAY SEPT 23

DREILEBEN – Part 1, 2 and 3 (88, 89, 90 min)
10AM- 11:29AM PART 1
11:45AM-1:14PM PART 2
1:45PM-3:15PM PART 3
3:45PM-5:10PM ANDREW BIRD: FEVER YEAR (80 min)

MONDAY SEPT 26
10AM-11:26AM TWO YEARS AT SEA (86 min) (Views From the Avant-Garde)
12:00PM – 2:26PM THE TURIN HORSE (146 min)
3:00PM- 4:25PM 4:44 LAST DAY ON EARTH (85 min)

TUESDAY SEPT 27
12:30PM – 2:23PM MISS BALA (113 min)
*Location: Beale Theater, Elinor Bunin Munroe Film Center (144 West 65th Street)
**Press conference to follow
3:30PM – 4:50PM CARNAGE (80 min)

WEDNESDAY SEPT 28

10AM – 12:03PM A SEPARATION (123 min)
*Press Conference - TENTATIVE
1:15PM- 3:04PM TWENTY CIGARETTES (99 min) (Views From the Avant-Garde)

THURSDAY SEPT 29
10AM-11:50AM THE STUDENT (110 min)
12:30PM- 2:04PM RETALIATION (94 min) (Nikkatsu Centennial)
2:45PM-3:50PM OPENENDED GROUP: UPENDED IN 3D (65 min) (Views From the Avant-Garde)

FRIDAY SEPT 30
10AM-11:31AM SLEEPING SICKNESS (91 min) *Press conference to follow
12:30PM – 3:00PM ONCE UPON A TIME IN ANATOLIA (150 min)

SATURDAY OCT 1
10AM - 1:43PM GEORGE HARRISON: LIVING IN THE MATERIAL WORLD (208 min)
*Location: Beale Theater, Elinor Bunin Munroe Film Center (144 West 65th Street)
**Intermission for 15 minutes
***Press conference to follow

MONDAY OCT 3
10AM-11:39AM A DANGEROUS METHOD (99 min)
*Press conference to follow
1:00PM-2:36PM MY WEEK WITH MARILYN (96 min)

TUESDAY OCT 4
10AM-11:15AM THIS IS NOT A FILM (75 min)
12:30PM- 2:11PM MARTHA MARCY MAY MARLENE (101 min)

WEDNESDAY OCT 5
10AM-11:27AM THE KID WITH A BIKE (87 min)
*Press conference to follow
1:00PM- 2:46PM PARADISE LOST 3: PURGATORY (106 min)

THURSDAY OCT 6
10:00AM-11:39AM SHAME (99 min)
12:30PM – 2:16PM PINA (106 min)
3:00PM-4:40PM POLICEMAN (100 min)

FRIDAY OCT 7
NO SCREENINGS

MONDAY OCT 10
10AM – 11:46AM FOOTNOTE (106 min)
*Location: Gilman Theater, Elinor Bunin Munroe Film Center (144 West 65th Street)
**Press conference to follow

TUESDAY OCT 11

12PM -1:57PM THE SKIN I LIVE IN (117 min)
*Press conference to follow

WEDNESDAY OCT 12
10AM-11:35AM CORMAN’S WORLD (95 min)
*Press conference to follow
1:00PM-2:33PM VITO (93 min)
*Press conference to follow

THURSDAY OCT 13
10AM – 11:50AM GOODBYE FIRST LOVE (110 min)
*Press conference - TENTATIVE

FRIDAY OCT 14
10AM-11:40AM THE ARTIST (100 min)
*Press conference to follow
1:00PM- 2:55PM THE DESCENDANTS (115 min)

Image
Roman Polanski directing Carnage

_________________
©Chris Knipp. Blog: http://chrisknipp.blogspot.com/.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group